Maličkost z mých citů k Tobě
Anotace: Miluji Tě, co víc říct...
Letím s Tebou do mimoreality činů,
cítím k Tobě tolik, že občas trochu dusí
a prokazuje svou vinu...
- mé srdce, že jen pro Tebe tu buší.
Pak tiše naslouchám jak v noci lehce dýcháš,
usínám vedle Tebe šťastně
a Ty s mými city rozbouřeně mícháš.
Pro Tvůj dotek šla bych klidně tam,
kde andělé si zpívají.
Jsem tak šťastná, že Tě mám,
sny v mý hlavě u Tebe mě skrývají.
Možná nespočet dlaní se Tě dotýkalo,
ale nikdo s tím citem co já.
Chci aby se Tvé srdce i tělo roztékalo,
jako to moje, z toho že jsi má.
Tisíce nocí v Tvým objetí nebylo by dost,
milióny polibků z Tvých rtů mi nestačí.
Když dotýkáš se jiných já mám zlost
a když mě, mé srdce se prudce roztočí
a hlava zatočí, a točí se dál....
Přečteno 527x
Tipy 10
Poslední tipující: Spadlá z nebe, jenkin, carodejka, CULIKATÁ, Nick Name, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)