Chtění - schizofrenní
Anotace: Nikdy nedáme pokoj, dokud nedostaneme, co chceme .. ale co to je ?!
Sbírka:
LeTělo duší
Každé ze společných probuzení
sevře mé žíly bezděčným chtěním
napsat Ti mé sny do diáře
nechat Tě cokoliv vyčíst z mé tváře –
- a stále zůstat ve střehu
poznávat každý z Tvých příběhů
přitom mít sílu neptat se na ně
ale už tuším – doufám v ní planě.
Kéž by mě tisící „mám Tě rád“
dokázalo včas varovat
jenže
co když chci
milovat
Přečteno 477x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Lioness, Sladkalu, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Gabrielle, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)