Chuť...
Anotace: ...ale ne na jídlo
Chuť
Cítit Tvé doteky
Tak jako řeka cítí břehy
Chuť
Cítit Tvé rty
Jak slunečnice slunce
Chuť
Hladit Tvou kůži
Stejně jak dešťová voda růži
Chuť
Dotýkat se Tvých vlasů
Jak hladina jezera měsíčního jasu
Chuť
Cítit Tvoje řasy na těch mých
Jak zmrzlá půda cítí sníh
Chuť
Pohladit rty Tvůj dekolt a tvář
Jak jarní trávu sluneční zář
.
.
.
Pojď píchneme si do srdce adrenalin
Pojď poletíme spolu do oblak
A budeme jíst hvězdný prach
Přečteno 475x
Tipy 13
Poslední tipující: Zlatičko, Cassée Moteur, dream in emptiness, ni.va, Jiná, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Makula
Komentáře (3)
Komentujících (3)