Básenka tesklivá, láska přichází a odchází, já vím, že je to těžké, ale věřím, že láska je o krásnu, a že vzpomínky, které zůstaly, navždy zůstanou hřejivými plamínky a brzy... třebas... nandeš nového poznání...
20.01.2011 09:16:00 | NikitaNikaT.
šuměnko,
Ano víc chvil mne s ním hřálo,
mé srdce věru sním hodně pookřálo,
Jenže těch pár dnů příliš uteklo,
Vzpomínek mám víc krásných i když by se to neřeklo. :-)
labuťko,
On to jen ješitný chlap byl,
lecos špatně pochopil.
Já říkám dobře mu tak,
i když nechci, musím naříkat.
19.01.2011 15:34:00 | Mil
Tam, kde poslední polibek nepřišel
Tam, kde z dlaní sálal chlad
Tam, kde slzy kapaly do stigmat
Tam není duše, pro kterou stojí za to
Lkát
19.01.2011 09:37:00 | labuť
takových "proč" přiletí ještě mnoho
a nebudu Ti lhát, že nebude to tak
důvěra křehká je jak křišťálový pták
a rozletí se, když se skopne nohou...
tak neptej se, spíš řekni si, co Ti to dalo??
a věř, že v každá negace má i svůj velký klad
že každé setkání s tím druhým chvíli hřálo
a nech si vzpomínky, z nichž můžeš vždycky brát...
19.01.2011 09:30:00 | šuměnka