Anotace: PS: dívce v růžovém a taky že nejsem anděl, princ ani Slunce, i když... :)
dnes oblékla jsem
azurový nach
no nediv se
v básních je možné
i takto barvy počítat
jak popíšeš
jinovatku
na podzimním listí?
a jak sněženky
když svou tvrdou hlavu
o ledovce tříští
tak zkus mě nelíbat
dnes se budu lásko
růžové vysmívat
a hladit
tě po tváři
rychle dokud jsme
sami
hladit Tě po tváři
něžnými
sněženkami
14.02.2011 23:55:00 | Noc17