Orel
Anotace: jedna ze zivota...
Chtěl bych jak dravec
z výšky pod oblaky
nade světem bdít
a nad tebou taky
kroužil bych a hlídal
nad hnízdečkem lásky
s mláďaty a tebou
lítal na procházky
K večeru když tma
probouzí nás dravce
na stráži bych stál
zahnal nedočkavce..
Přesto že jsem král
co nebi vládne
tebe lásko uhlídat
není vůbec snadné….
Proto raděj sedím
v teple křesla doma
do očí ti hledím
střežím v nich nás oba…
Komentáře (2)
Komentujících (2)