------
Anotace: Nenapadl mě vhodný název. :) Snad to vhodně vystihne text.
Po boku Ti věrně stát,
nezradit a milovat?!
Této době tyto ctnosti jsou již cizí,
nikdo nevěří v lásku ryzí.
Pojďme spolu prožít to,
co jiní jen z pohádek znají,
to, o čem sní a v co už ani nedoufají.
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Elwig
Komentáře (0)