Poznámky nejistého svůdce
Mám příliš plný telefonní seznam
dívek
co vlastně vůbec neznám
večeře
milenky kradených vteřin
možná se svléknou
možná jim věřím
Vášnivé touhy odnikud
než přijde manžel
tak mně vzbuď
Možná mám v Tobě dlouhý seznam
všeho
co zatím vůbec neznám
naději
do prázdných dlaní
když tělo mé
tvému se klaní
Možná … s ránem, ve mně se dvojí
podivná touha
hledám tu tvojí
Přečteno 341x
Tipy 26
Poslední tipující: Jana M., jvacl, Tanzania, zenge, Mbonita, ziriant, ZILA78, Viktorie Zvalová, Gabrielle, Hazentla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)