Třpytikvítka štěstí
Anotace: pro.. :) ... a neřeknu a nepovím, stejně to už ví úsvit
Milostná
dívko s květinkou
pozhášíme tmu ve dvou?
Budeme se volně sobě dávat
Zaslíbeni sluneční
dotknou úsvit v poznání
v nekonečnost aby se nebála
Lehké krůčky taneční
rozkřídlí cit vlnění
až tam kde fontána něhy spává
Těšena
Tvou krajinou
unáší nás dálavou
pro nebe z hvězd spojíme se v zář
*
Ach nebe.. ty oči Tvé
oceány upřímné
jas
motýlí mě ač odolávám..
A hvězdičky jdou slzičkou
třpytikvítky na líčko
že pro vesmír štěstí je láska usměvavá
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiparo, Agniezka, Tanzania, Niky88, Sladkalu, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)