Defenziva
Anotace: Bráním se bráním...
Nechci se vzdát pocitu,
který cítím když jsem s tebou
Chci jen vědět že jsi tu,
že zahřeješ mi ruce co zebou.
Nechci se vzdát souznění,
které cítím když jsem s tebou
Žádná jiná snad není
tak jako já sama sebou.
Měj rád moje vrásky, moje slzy
i mou mysl, moji duši
i můj vztek co hned mě mrzí
i mé srdce co se dusí.
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)