Perly
Perly Ti z očí kanou,
na sametovou pleť,
nemohu dál stebou,
životem procházet.
Možná bude pro nás,
snažší,radši se nevidět.
Ve spánku,hledat v sadech
a nezabloudit v scestí,
vždyť běžný život slibuje,
štěstí často prošlý.
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Vampyrella, Sana.sorrow, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)