Anotace: velký to člověk, kdo velký má cíl, správný to člověk, co nechce nic.
Sbírka: Sny
Štěstí dokáže být prchavé a sen se k ránu rozplyne... řéká se. Snít si, je lidské a věř, že jednou se Ti většina splní, ač není to teď hned, jedného dne na to donde. ST!*** je za obsah, za Tvé myšlenky, pocity.
07.02.2011 06:14:00 | NikitaNikaT.
s tim se ztotoznuju, prece jen cesta je takovy navod kudy, ale to zasadni rozhodnuti je vzdy jen a jen na nas, kudy pujdeme :)
02.02.2011 22:20:00 | Zayo
To mas urcite pravdu, ale holt nekdy strasne zamrzi kdyz dve zivotni cesty najdou scesti...
21.01.2011 14:08:00 | Zayo