šaty
vyzliekam sa
z pocitu bezmocnosti
chytím ho
a vyhodím
operiem
alebo len zafarbím
na inú farbu
vyzliekam sa
z pocitu zlosti
zahodím ju
zahrabem do zeme
kde ju ani pes
nevyhrabe
vyzliekam sa
z pocitu hanby
ktorú zahodím
ako bumerang
vráti sa
ked ju nebudem
očakávať
a obliekam si
lásku
ktorú sme si
uštrikovali
sami sebe
navzájom
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, Kars, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Gabrielle
Komentáře (4)
Komentujících (4)