Psaní
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=dKlNI7Tw9gc&feature=fvsr
Na zdi smutku nechám vzkaz
Milá Julie,kdy přijde ten čas?
Proč jsem v sobě uvězněná
vím,že už pro něj jsou má slova němá
A tak čekám na Tvou zprávu
jestli se mi ozve k ránu
A pod balkónem mezi růžemi
vzplane láska,ta nejkrásnější na zemi
Jen mám v sobě divný pocit
že všechno skončí v té jedné noci
Pak budu smutná zase stát
u Tvé zdi a svůj vzkaz psát
....Dej mi sílu ho prosím znát....
Přečteno 411x
Tipy 21
Poslední tipující: Lota, Zasr. romantik, mida, enigman, sobý hnusec, kroužek, Niky88, Jiná, Gabrielle, René Vulkán, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)