Krajinou srdeční
Anotace: možná to tak nevypadá, ale je to o ní(o lásce)
Kdysi přišel první mráz,
duše se vždy zachvěje,
čeká ji let, či strmý sráz,
led, strach a závěje…?
V lese není cesta,
která by Tě vedla,
a jak voláš meziměsta
vločka na mě sedla.
A do mě se vklíní,
rovnou k mému bytí.
Nad princeznou stíní
reci v boji lití.
Chybí už jen velká kola,
v nichž ložiska se točí,
osudem vepsán mi bol a
pohled do Tvých očí.
Komentáře (0)