Anotace: koment pro Noc17 /však s láskou v srdci k němu
Sbírka: ..splétání pramenů..
Vichřice s.r.o. v inspiraci svých společníků = poezie z nejvyšších levelů
23.01.2011 09:09:00 | Špáďa
Krásně jsem si početla a mnohé si vybavila, počínaje dnešní dnem až po prvé setkání. ST!***
22.01.2011 20:27:00 | NikitaNikaT.
když chvíle zahalí dva
v jeden dar
i chod vesmíru změní se
v pouhé kolébání
lístky drobných vzácností
na špičce nože
padají tam do hlubin
jeho podstaty
co zbyde...on a ty..
22.01.2011 17:59:00 | Mbonita
pak vlny moří, oceánů hladí kýl dvoustěžníku
v rozlehlé ploše brázdění
v odraze modře lačnící
ve řvoucím nadhlavníku....
tohle je super,moc se mi to líbí....S.T.
22.01.2011 10:49:00 | ZILA78