Anotace: Poučení pro dívky i ženy, pro pány vysvětlení, proč v každé ženě vidíme růži.
To jsem věru netušila, jaký jsi pohádkář (:-))Musím sem chodit na návštěvu častěji...
03.02.2006 11:18:00 | Mara*
Jeníčku,
básnička Tvoje je krásný květ, přesto si myslím, že není to celé jenom v dávání, ale také hodně ve vůni.
27.01.2006 13:38:00 | Anny
To je hezký nápad... růžičkově voní... :o)
...doufám, že ti došla včera zprávička???
26.01.2006 12:10:00 | Cecilka
moc pěkná, poslední veršík se mi líbí nejvíc :-) ale i růže někdy neví kdy nedat a kdy dát, někdy dá špatný studánce a pak hodně dlouho čeká než zas lístečky dorostou, některý nedorostou nikdy
23.01.2006 23:43:00 | Melfëa
Tohle je hodne dobry.Zeny jsou ruze,maji trny, ale jinak jsou bezbranne.Dnes je vic znicenych poupat nez krasnych rozkvetlych ruzi a jeste mene rozumnych a lecivych sipku.A pritom ma kazda ruze svou osobitou krasu.Muzi by se meli naucit ocenit kazdy kvet!Ale dost uz sladke filozofie:)Tohle je sakra dobra basnicka!!!
23.01.2006 21:47:00 |