dávno už nejsem Tvoje milá
však i nám život jednou příběh psal
a Ty s mě oživil, já Tebe oživila
a nejednou ses do mých očí podíval
bys četl, že Ty chvíle patří jenom nám
že dlaně propletou se stejně jako těla
že v jistých chvílích se Ti otvírám
abych pak v jiných na Tě nejspíš zapomněla...
dávno už nejsem Tvoje milá
však i nám osud společný krok dal
a Tys mne okusil, já Tebe okusila
a nejednou jsi mě i mapoval
a slyšel stejnou hudbu, co nám nyní říká
jak výsostné byly Ty chvíle společné
a čert vem´vědomí, že všemu holt čas tiká
prožitost ta je v nás! vše další zhola zbytečné...
25.01.2011 18:52:00 | šuměnka
Smutné ale moc krásné vzpomínky, ve kterých jsem se s tebou ráda prošla.
23.01.2011 21:24:00 | carodejka
Básenka plná pocitů, na mě trochu smutná, ale závěr je prostě jasný, tak to je a tak to chodí. ST!*** Kapuško, Tvé dílko mne přivedlo k zamyšlení na mým bývalým.
23.01.2011 17:49:00 | NikitaNikaT.