Nevyplaceně
Anotace: Pošťácká III: Smutné psaní
Poslala obálku z níž chlad na mě kape:
"Nemám už odvahu tak ztrácím se chlape"
dím na to nesměle že mne to ranilo
po vodě vydám se (chtěl jsem ji nastálo)
popluji potichu po řece Styx
Popluji po proudu kde čeká mne stín
nehodný lásky tvé dnes už to vím
v kocábce nahnilé v peřejích zlých
nebyl jsem donchuan ale nechci být mnich
s životem vyrovnán za řekou Styx
Chárón mne provází má veslo v rukách
v podsvětí čeká mne smrt v krutých mukách
okovy spoutaný bez úcty k životu
šťastné dny kdy stával jsem zklamaný u plotu
zapomněl na všechno v té řece Styx
Přečteno 355x
Tipy 18
Poslední tipující: tato22, Pevya, Íá, Danga, Zasr. romantik, hašlerka, šuměnka, Sladkalu, ni.va, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)