Anotace: http://liter.cz/Basne/315597-view.aspx...šumná inspirace....ale věnováno...lodivodovi :)
jen pro ten krátký okamžik
zjiskřít si oči
a vlasy pohladit
a všemi smysly
řezat vzduch jak žiletkou
jen pro ten jedniný okamžik...
klterý vitrýny světa vysklil
a zrdcadla pomaloval rtěnkou
na všech je stejný vzkaz
Chci Tě...
23.01.2011 13:29:00 | Noc17
já pro ten okamžik chci žít!
a prožít si ho na dřeň / jak se říká
a zopakovat si a rozmělnit
dokud jsem tady jen a dokud čas mi tiká
já pro ten okamžik chci smysly vybrousit
do maxima, by nabraly si víc než doposud
a vcejchovat to do duše a k nebi vymodlit
že věřím v jeho dech. A věřím na osud!
23.01.2011 12:01:00 | šuměnka