Prsty...
Prsty lechtat tě na bříšku
Pak jimi zkoumat obsah
Tvých košíčků
Prsty hladit ti tvář
Ty linie které chci si
Navždy zapamatovat
Ležet schouleni do klubíčka pod hvězdami
Zavřít se v pokoji a nevylízat
Jak liščátka v noře se tulit
Ležet vedle sebe
A pozorovat tvé zavřené oči
Když řasa k řase
K sobě se lepí
Dotýkat se nosy, jakože čumáčky
Vnímat tvůj dech
A nad hlavou mít snové obláčky
Noha zaklesnutá v noze
A tvoje tělo v objetí
To je pro mě podstata
Nepopsatelného štěstí a radosti
Tvé rty hebké jako samet
Se těch mých dotýkají
Kéž tohle nikdy neskončí
A naše srdce se navždy rády mají
Přečteno 448x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, Gabrielle, Any 4, Cassée Moteur, dream in emptiness, Sladkalu, CULIKATÁ, Jiná
Komentáře (4)
Komentujících (4)