Zamilovaná
Anotace: ,,Vím, že člověk může často druhého obtěžovat svou láskou tak jako svou nenávistí." ... promiňte, píšu jen setimentální žvásty.
Řekni mi...
kam se poděly ty dny
kdy stačilo říct miluju tě
a všechno bylo v pořádku, vždy
chtě nechtě
jsem to já
kdo se vnucuje
kdo ztrácí hrdost
já jsem ta zlá
kdo to ztěžuje
přesto jsem svá
zamilovaná
všemi poznaná
bojácná
uplakaná
nevzdávající se
prostě svá
Zamilovaná.
Přečteno 431x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, jethullfan, Petbab, CULIKATÁ, Agniezka, váhy
Komentáře (0)