Berany berany duc :o)
Tvoje vráska příběh píše
klikatí se moudrým čelem
čtvrt století ve své pýše
láskou, něhou … krutým žalem
neubírá zlomek z krásy
už mi přece trochu věříš
vybočuješ z lidské masy
kriticky se občas měříš…..
kladu ti hlavu do dlaní….
beze strachu či bez obav
nenašla sis mě na hraní
zůstaňme spolu …. do skonav
....do věčnosti ….
.... slibem spřažení
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, saddova, jethullfan, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)