Smutné a veselé
Spojilo se v tobě
V nebývalé harmonii
Smutné a veselé
Smutné jako když
Zvonilo se na vsi klekání
Veselé jako když zřím
Pestrobarevné podzimní listí
Zapadajícím sluncem
Do snové krásy ozářené
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (5)