V černotě noci
V černotě noci,
dalas světla pít.
Já měl tě v moci,
cestu jinou musím snít?
V rámusu krutém,
dopřálas ticha lok.
V žití mém hnutém,
jsi dravý řeky tok.
Té noci dlouhé,
zas sílu reka mám.
Pro chvilky pouhé,
na cestu se dám.
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: Sladkalu, Anjesis, Nick Name, CULIKATÁ, hyenka
Komentáře (1)
Komentujících (1)