Vnitru své černočerné tmy
Anotace: Když pravdu chci říci, že ztrácím .....bolí to
Ztrácím se vnitru své černočerné tmy
v hořkosti a bolesti zitřků,
jenž víru jsem ztratil v sebe.
Kdy světlo objeví se?
Nesmím, já vím,
jenže chci, už necítím..
ztrácim jen sebe, tebe ctím.
Emoce bez duhy,
terčem smíchu
jen já a mé dluhy
jsem po tichu.......po tichu.
Stín zmizel a moudrost s ní
s blaženým pocitem zůstat jsem chtěl
jsem černá vrána
u brány smrti.
Přečteno 350x
Tipy 14
Poslední tipující: P€ŤULK&, Alexej, teniska, Niky88, Gabrielle, Vampyrella, zenge, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)