V divném prostoru
Cítím své ruce v kruhových pohybech..
Jakoby ale nebyly fyzické.
Jsou vesmírem
Cítím své oči, naskytují mi monotóní pohled..
Jsou jako oceány.
Jsou jen prostorem
Cítím své plíce jak jsou prázdné..
lapám po dechu-nic!
Pak se nadechnu a ony praskají.
Jsou nafukovacím balónem
Cítím své srdce..
Jen není ve mě
ale je všude, je v Tobě, cáry krve rozmetány po ulicích!
Mé srdce,
Bylo srdcem
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, Manstein, Vampyrella, Désolé
Komentáře (1)
Komentujících (1)