Toužení
Mám chuť duševně souznět,
až do noci blouznit,
na téma trýzeň.
Mám chuť tělesně souznět,
pocity loudit.
Až do rána bloudit,
v zákoutí těl.
Mám chuť brečet
a do světa křičet,
že chce se mi smát.
Chce se mi zpívat
a na rty tě líbat...
Do udušení.
Toužím se dívat
a pohledy ždímat...
až z tvého nitra...
do pozdního jitra.
Komentáře (0)