Odpusť
Anotace: někdy musíš následovat své srdce...
Pod silou tvého pohledu,
odhodlání tmavých očí
Stěží dýchat dovedu,
celý svět se se mnou točí
Jak jen umíš do náručí vzít
V bezpečí tvých silných paží,
můžu beze strachu snít,
však srdce uniknout se snaží
Při tvém polibku ztrácím víru,
snad budeš mi moci někdy odpustit
Snažím se v sobě najít sílu,
jak ti říct, že chci tě opustit
Vyměním tvé pevné objetí
za letmý dotek tajně kradený
V upřímných očích dojetí
za plachý pohled zasněný
Kdybych se mohla jak mlha rozplynout
Nikdy jsem tě nechtěla ztratit
Proč naše štěstí musí zahynout?
Za touhu se musí něčím platit
Přečteno 351x
Tipy 16
Poslední tipující: Behemot, Charibeja, labuť, Anjesis, Vampyrella, Nola77, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)