chtěla bych říct...
Všechno už spí,
já ležím tu samotná,
jak číslo pí,
bez konců, nezkrotná.
V hlavě mi hoří,
věci, co chtěla bych říct,
možná mi věří,
a půjde mi vstříc.
Nejsi mi lhostejný,
když projdeš, umírám,
to srdce prodejný,
za masku… zavírám.
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: kasparoza, Metcheque
Komentáře (0)