Nejsi mi lhostejný...
Anotace: Dva uklidňující faktory v mém životě.
Obejmutím, vnášíš mi vnitřní klid,
jako tekoucí voda, slunce svit.
Když na molu sedávám a nohy chladím,
je to tentýž pocit, jako když tě vidím.
Šum lesů a ptáků zpěv zřetelný,
chci, abys věděl jedno – nejsi mi lhostejný.
Přečteno 1399x
Tipy 7
Poslední tipující: kasparoza, danav, kukopr, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (0)