Vyznání
Tak jako tráva potřebuje vodu,
Tak jako věž má plno schodů
Tak jako obraz potřebuje rám,
Tak jako potřebuji někoho koho znám
Tak jak slunce potřebuje nebe
Tak miluji já TEBE.
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Nick Name
Komentáře (1)
Komentujících (1)