Anotace: bez
"Omyl asi..." na konci Tvé básně, ten mě trochu zmát!
Já domníval se, že o návrat se musí denně bojovat!
Že vstupní branku, co si nechám ráno kapku pootevřenou,
když promění se vítr, mohu najít večer zcela zavřenou!
25.01.2011 15:27:00 | Špáďa
:-)jenže to by potom asi byl Křehký příběh o odchodu, ale on je o návratu:-):-):-)
25.01.2011 09:20:00 | Mirka Hedbávná
Kdyby mu dala snídani,
mohla ho mít i na dlani!
Že ale šálek prostřela jeden,
musí teď znova hledat Eden...!
25.01.2011 05:55:00 | Špáďa