Podívej se mi do srdce
louka plná vlčích máků
jsem
stále u Tebe
Víš ??
jak voní pole ječmene
za letního dne
vzduch je plný bouřky...
NE
nenechám Tě upadnout
NEPODCEŇUJ
Sílu ženské dlaně
Jen se tvářím
odevzdaně
umím tančit
zvlním se v bocích
jsem Tvá krajina
dívám se na Tebe přes pramen vlasů
kolem chrpy proletí můj letní smích
tryskám k Tobě
KDYKOLIV
budeš chtít
umí tančit, to potvrzuji tady!
a vlnit se / v mysli inda
štrejchlého evropou / a jeho vnady
z hudby potom dyndá....:-p
:DDDD
...tím nezlehčuji tu nádhernou báseň...ale tohle budu mít v hlavě asi napořád, jak se vlníš na parketě...
25.01.2011 09:35:00 | šuměnka
Nádherný výtrysk svého srdce,
protuberanci do modré!,
nechalas nám na obrazovce...
a vůně ječmene měla pré!
25.01.2011 09:19:00 | Špáďa