Jóo Enigman..to je inspirace ;)
konečně další v řadě, co to pochopila
že muže nezdobí jen úd, nicméně mozku síla
a pak se žena vydá s ním i na nebeské štace...
25.01.2011 09:41:00 | šuměnka
J š´t r ko, J š´ t r ko
J š´t r čí š´ t r bin ko
Pod s ně „Ham“
Pod LED m s pin k
25.01.2011 09:25:00 | J sh' T r' k