Vzpomínka na lásku.
Anotace: Láska je tisíc a jedno slovo,mnohdy prosíme-vezmi si ho vodo-.
,,....nasládlý svět z euforie lásky
nasáklý břeh vzpomínkou společné procházky.
Proti proudu vidím ohnostroj bývalé lásky,
nesoudím Tvůj odchod z oné procházky.
Jen JÁ chci vzít slova svoje zpátky
a vymanit se sladkému snu společné lásky.
Nemohu však sobě pomoci,
sedím u břehu dlouho do noci.
Chvílemi vidím Tvoji hlavu,
vnímám ji jak obrys z falešného hávu.
Soustředím se na Měsíc,
již nikdy
nepůjdu Tvé touze vstříc.....,,
Komentáře (0)