Slza pro NI
Anotace: Poslední slza???
~~~~~
Horoucí cit
Zkondenzoval
V kapku
Rosy chladné
Po tváři
Bez života
Stéká
Přec...
V téhle kapce rosy
Nový den se rozlévá
A
Nová naděje
- S odleskem
Nevadnoucích květů
Prastarých snů
Jež bouří citů
Bezpečně propluly -
Alespoň na chvilku
Celé věčnosti
Rumělec vrátí
Kde kdys` býval smích
Do tváří mých...
~~~~~
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: casla, Taffe
Komentáře (1)
Komentujících (1)