sss
Pod vysokou skálou,
pod těžkým nebem,
cestičkou prašnou,
kráčím na sever.
Potůček šumí,
les krásně voní,
slunce se pomalu,
dostává ven.
Cesta,jdu po ní,
je nebo není,
doufám že,
nebyl to sen.
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, René Vulkán, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)