Díky Bohu!
Díky Bohu za každou vteřinu,
kdy můžu být s tebou,
ztratit tě - to radši zahynu,
nebo je možnost zemřít ve dvou.
Díky Bohu za každou minutu,
kdy mě krásně líbáš,
já tě prostě miluju!
A když se na mě díváš... :)
Díky Bohu za každou hodinu,
kdy můžem být spolu,
vždy na to ráda vzpomenu...
snad nespadnem dolů...
---------------------------------------------------
Kdo ví,
třeba budu moci jednou děkovat
za celý život strávený po tvém boku
(kéž by)
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)