sakra, doufám že jsi něco vydala
protože
Tvoje psaní stojí za to
jsou to vyzrálé texty
a zjišťuji
že je jedno
kdy jsi je napsala
a těší mě že oba dva čteme Davida
17.02.2021 16:17:05 | piťura
fú, riadne si ďaleko v čase
retrospektívne.. keď niektoré čítam, teraz by som ich nikdy neuverejnila, pretože nie sú dobré. ale nechávam ich.
17.02.2021 16:32:26 | maliska
Nic nemaž
chci to dočíst
:-)
17.02.2021 16:34:13 | piťura
Dave
seděli jsme v baru
a oba jsme měli holku
na klíně
povídám Davovi: ,,a jak jsi
získal tu svoji?,,
,,přivstal jsem si,, odpověděl
s důrazem
aby bylo vidět
že ví
o čem mluví
pak jsme po zbytek noci
řešili světové básníky
holky se mezitím sebraly
a odešly nahoru do pokoje
já ani Dave
jsme si ten večer nevrzli...
17.02.2021 16:38:14 | piťura