temnota v srdci
anděl temnoty
přišel pod pláštěm tmy
vkrádá se knám do domu
odvrací od nás štěstinu
co měli jsme v čera na dosah ruky
to dnes od nás utíká mílovým kroky
láska bojí se temnoty
temnota však se usídlila v mém srdci
po lásce tu není už stopy
nenávist prahne mou myslí
zármutek plene v mé duši
co bylo už není
podlé myšlence podlehla si
podlé osobě uvěřila si
Přečteno 420x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Snící čarodějka, Giginka, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)