Ano tak nějak...nikdo si nikdy nemůže být jist svým rozhodnutím...bohužel...
27.01.2011 15:08:00 | Mrs.Grázl
Závěr zabolí, pokud stane se realitou, ale je to, bohužel, také života. ST!* za obsah a za to, že mnoho z nás jistě rozumí, neb si zcela jistě prošel tím oním a ne jedenkrát.
27.01.2011 06:14:00 | NikitaNikaT.