A rozmazluji naše jména,
ku Tvojí škodě? neviděna...
Já končím s holčičkou
....jsem Žena...
31.01.2011 09:09:00 | Veselý Drak
Víš proč tě mám ráda sadulko? Protože jsi svá, nezkrotná s obrovským temperamentem v básních a upřimná, opět jsi to napsala skvostně.)))
29.01.2011 12:17:00 | carodejka
já kreslím city na oblačné duchnoví
a šeptám naše jména do všech hvězd, co cídím
by vytřpytily posléze mou lásku, jak ji vidí
a sdělily mu potají, co já mu nepovím...
27.01.2011 14:28:00 | šuměnka
Lehounce se pluje,
na Tvých verších,
co si každý
zamiluje
... unešen,
jejich významem,
Tvoji víru
….nezklamem
27.01.2011 00:13:00 | Nitran
není žádná báseň ze Tvých děl,která by mě neohromila...smekám a obdivuji...
26.01.2011 23:02:00 | Gabrielle