Toužím
Netoužím po slávě,
netoužím po úspěchu.
Nechci, aby mě někdo plácal po zádech
a říkal že jsem úžasná.
Toužím po lásce
Netoužím po věncích pro vítěze,
ani těch z vavřínu.
Nechci uznání
a čestná vyznamenání.
Toužím po něze.
Netoužím ve dne,
toužím v noci.
Netoužím ve snech,
toužím v realitě.
Toužím po tobě.
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: strawbery, Vampyrella, Gabrielle, labuť, Petbab, V.N.Losinský, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)