sss
Na hrad v hlouby lesa,
padl smutku stín,
krásná hradní paní,
tiše v kryptě sní.
Dala v sázku lásku svou,
králi který nebyl,
hoden lásky paní své,
žal ji k smrti ubil.
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)