v důlku u klíční kosti klíčí bezpečí
.
podpírám tě
všemi párátky co mám
a doufám že to tornádo
se jen tak tváří
lícem narubu
mi jde hladce
vypadat drsně
poslední žabičkou pro radost
jsem zabila svoji první velrybu
takže nakrmíme Afriku
a ochočíme si Asii
budeš stoupat stoupat a stoupat
a tam dole budu já
hlídat oheň
pod pravým uchem mi spí sen
do levého mi dýchá svět
a pod klíční kostí je obsazeno
.
Přečteno 406x
Tipy 34
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, Noc17, Aťan, Actafool, enigman, Severka, Tamara, Zdeněk Farkaš, Jana M., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)