to jsou vážně přenádherné verše
/ takhle si já představuji poezii /
kochám se!
01.02.2011 15:01:00 | šuměnka
Zakrytá sněhem
pod tíhou bílou
nechce být sama
tančit chce s vílou...
Jarní chuť proplétá
maluje sluníčko
třebas se ukáže
i když jen maličko
Zavane z povzdáli
vítr co hladí
přikryje,ochrání
štěstí všem schání ST
28.01.2011 11:50:00 | Tanzania
Mé doteky nic nenachází
v příslibu noci smělých frází¨
rozestlaní když pod peřinou
samotni v touze ... nazí ...
28.01.2011 11:01:00 | HarryHH