smutná samota
Anotace: už je to moc dlouhé
strmá cesta osudu
kolena do krve
odřené
dál už takhle žít
nebudu
takhle již ne
věčně shrbená záda
a na čele
tvořící se vrásky
kdyby mě měla sas nějaká
ráda
málo
málo je na svetě lásky
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Pevya, CULIKATÁ, Prinzeschen
Komentáře (2)
Komentujících (2)