Anotace: někdy jen "vybavení si" prožitého umí divy...
Sbírka: ..oživlé vlny..
To WAYWARD;
je to správně :)
m
patří tam smiluj...
/ ale nevím, zda se tu dá rozvádět kontext /
29.01.2011 18:58:00 | šuměnka
...tomu se říká myšlenková milostná předehra... parádněs ji ponechala s otevřeným koncem, každý si smilování vybaví po svém...
Ukazuješ posté nám,
jak to slovy umíš,
i já si jen posténám:
„Pro mne v modré šumíš!“
29.01.2011 14:29:00 | Špáďa
jen představa Tvého zrychleného dechu
mne svléká po plátcích
opadávám
do Tvého náručí
bývala jsem čarodějkou
zkus větru poručit
neumím na vše jsem zapomněla
a není čeho bych kdy litovala
snad že jsem tě nepotkala
už včera
29.01.2011 11:06:00 | Noc17
Číst tvé básně - dobrodružství a slast
pokoje si nedám, každé ráno hledám
v jakém tónu zašumí...
29.01.2011 10:43:00 | Kapka