Krásná...
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=YMq2K08PbGk
Touha je tak vzdálená
jako poslední den v kalendáři
Všechna ta smutná písmena
najdeš v mém diáři...
Krásu si prý nekoupíš
a lék na lásku neznáš
Cit druhému nezpůsobíš
pokud ho sama nemáš....
Jeden tanec a dlouhý pohled
z očí se najednou stane slib
Toužila po noci bez pravidel
a zase jen pro něj být
.........Krásná.........
(třeba jako pokojská)
Přečteno 473x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, mida, sobý hnusec, Amable seňor Marek, Doradan, Behemot, Niky88, labuť, Denael, jedam, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)